x

NIEUW: ZARAUTZ FAMILY RESORT!

Met veel trots kondigen we aan dat gezinnen vanaf de zomer van 2020 meer dan welkom zijn op de plek waar het voor ons allemaal begon: Zarautz! Ons kamp krijgt er een volledige facelift en zal omgetoverd worden tot een heus glamping resort waar jong en oud de tijd van zijn leven zal beleven!

Sinds de zomer van 2016 kwamen al honderden tevreden gezinnen over de vloer van ons Family Resort in Montalivet in Frankrijk. Onze gezinsformule bleek zo’n succes dat we er al na het tweede jaar met een tweede Family surfcamp zijn uitgebreid. Iedere zomer opnieuw blijken we echter nog steeds niet aan de grote vraag tegemoet te kunnen komen met vele teleurgestelde gezinnen als gevolg. Daarom starten we deze zomer met het allereerste ZARAUTZ FAMILY RESORT! Hoera!Net zoals in Montalivet zal je er de keuze hebben tussen drie accommodatietypes: Je komt met je eigen tentje of surfbusje (Camping Resort), je verblijft in één van onze glamping tipi’s (Tipi Resort) of je overnacht in onze ruime safari-tenten (Luxe Lodges). Waar je ook voor opteert, er is steeds standaard ontbijt inbegrepen, je maakt eindeloos gebruik van al surfmateriaal en uiteraard zorgen we naar goede gewoonte ook hier voor een zeer gevuld weekprogramma!

De succesformule van onze family surfcamps trekken we ook in Zarautz uiteraard volledig door. Door de ouders te ontlasten van het koken, het winkelen, de kinderanimatie, … – kortom, de hele planning en organisatie in het algemeen – zorgen wij ervoor dat iedereen ten volle van zijn vakantie geniet. Volg doorheen de week één van de yoga- of andere work-outsessies of knijp er gewoon eens even met zijn tweeën tussenuit, terwijl de kinderen samen met hun nieuwe vriendjes en onze monitoren de tijd van hun leven hebben!

Zarautz wordt omgeven door groene heuvels, een ruige kust en vele baaitjes die in schril contrast staan met het landschap waar onze surfcamps in Frankrijk gelegen zijn, maar dat maakt het Baskenland net zo karaktervol. Het mondaine Zarautz heeft een rijk verleden en was zelfs de geliefde badplaats van koninginnen als Isabella II en Fabiola. Het stadje bruist van de energie en ademt één en al surf, maar je kan er evengoed te paard de bergen in of proeven van de heerlijke Baskische keuken!


Zarautz is ook de ideale uitvalsbasis voor zowel natuur- en cultuurliefhebbers als shopping addicts en party animals. Het openbare vervoer is zeer goed uitgebouwd en koppelt grote steden en kleine dorpjes in de buurt moeiteloos aan elkaar. Kortom, sta je op met een prachtig uitzicht op de baai, maar valt er geen enkel golfje te bespeuren? Trek er dan eens op uit naar het Guggenheim in Bilbao, het majestueuze playa de la Concha in San Sebastiàn, geniet van een heerlijk gegrilde vis uit Getaria of bezoek de Game of Thrones-locatie ‘Dragonstone’ in Zumaia en San Juan de Gaztelugatxe. Mogelijkheden zat om je ‘lay day’ te vullen!


Alle data, prijzen en andere info over het nieuwste BoardX Family Resort, vind je met één klik op onderstaande knop! Twijfel echter niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en ook hier verwachten we een stormloop bij de start van de inschrijvingen op 1 december!

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x