x

FAQ

ALGEMEEN

ALGEMEEN

Boeking en betaling

Kan ik een ander zijn/haar reis boeken?

Ja, dat is mogelijk! Maar hou er rekening mee dat bij BoardX iedere inschrijving onder het account van de deelnemer (en dus onder zijn/haar eigen e-mailadres) moet gebeuren! U dient dus op het moment van boeking zicht te hebben op de mailbox van de reiziger om dit account te activeren.

Maar ik wil mijn minderjarige dochter/zoon inschrijven en hij/zij kijkt nooit naar mails?!
Geen probleem! Het e-mailadres van de ouders (waarnaar belangrijke formaliteiten gestuurd worden die ingevuld en goedgekeurd moeten worden door de ouders) dient tijdens de inschrijving zelf ook ingevuld te worden. Zowel deelnemer als ouder krijgen de bevestigingsmail en praktische info. Enkel ouders krijgen de mail met de in te vullen medische fiche en goedkeuring van de toelatingsvoorwaarden.

Wil je de boeking achteraf bekijken, beheren en/of betalen? Dan kan dat via MyBoardX op basis van de doorgegeven e-mailadressen of via het boekingsnummer.

Kan ik ook telefonisch boeken?

Neen. De enige manier om je in te schrijven is via onze website. Iedere vakantieganger heeft er een persoonlijk account waarvan de gegevens automatisch overgenomen worden in de boeking.

Ik heb me ingeschreven, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat is er misgelopen?

Kijk eens bij ongewenste post! Het gebeurt vaak dat spam-filters onze mails als reclame of spam beschouwen.
De bevestigingsmails komen aan op het e-mailadres waarmee je geboekt hebt. Ben je minderjarig, dan ontvangen ook je ouders deze mail.

Nog steeds niet? Dan stuur je best een mailtje naar info@boardx.be.

Wat betekent het als er ‘wachtlijst’ boven de week staat die ik wil boeken?

Deze week is momenteel volzet. Als je nu boekt, kom je op de wachtlijst terecht. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, krijgt de eerstvolgende een mailtje om de reservatie te bevestigen! 

Kan ik nog iets wijzigen in mijn boeking?

BOEKING NOG NIET BETAALD?

Dan kan je alles zelf wijzigen! Er zijn 3 mogelijke manieren :

1. Log in met e-mailadres: als deelnemer met je email-adres en wachtwoord. Klik vervolgens op 'Wijzig boeking'

2. Log in met e-mailadres: als ouder (na registratie met het e-mailadres waar de bevestigingsmail naar de ouder is verstuurd) met het e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op 'Wijzig boeking'

3. Log in met boekingsnummer*: Ga naar 'MyBoardX' > 'Boeking betalen' en log in met het boekingsnummer en achternaam van de reiziger. Klik onderaan op 'Wijzig boeking' en volg de instructies.

*Het boekingsnummer vind je steeds terug op de bestelbon van je boeking

BOEKING REEDS BETAALD

Dan stuur je een mailtje via ons contactformulier.

Wil je bijvoorbeeld een optie bijnemen of het e-mailadres van je ouders wijzigen, dan wordt er geen wijzigingskost aangerekend.  Wil je een optie annuleren en is er een terugbetaling aan gekoppeld? Dan zal een wijzigingskost van €10 worden aangerekend. Je zorgt er dus best voor dat je boeking van de eerste keer correct is!

Hoe oud moet je zijn om mee te gaan op Youth camp (16-18j)?

Voor onze Youth -camps moet je minstens 16 jaar zijn op het moment van aankomst in het kamp. Hier wordt nooit een uitzondering op gemaakt.

De regels en weekplanning in Berria zijn immers aangepast op de Belgische wetgeving voor jongeren vanaf 16 jaar. We kunnen dus geen -16 jarigen toelaten op een kamp waar +16 regels gelden. 

 

Hoe betaal ik mijn boeking?

Heel gemakkelijk! Via je bevestigingsmail of via My BoardX kan je je boeking betalen via een online betalingssysteem. Het enige wat je nodig hebt, is een kaartlezer van de bank en je bankkaart! Het is dus NIET mogelijk om via overschrijving te betalen.

Iedereen kan je boeking betalen door in te loggen met het boekingsnummer* en achternaam van de reiziger. Ga naar My BoardX > Boeking betalen en log in.

*Het boekingsnummer vind je terug op de bestelbon van je boeking

Klik hier voor een gedetailleerd stappenplan voor de online betaling van je boeking. 

Indien toch nog problemen bij betalen, stuur gerust een mailtje naar info@boardx.be.

Wie is BoardX?

BoardX is een online reisorganisatie gespecialiseerd in de extreme sporten. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Leuven, maar we zijn vertegenwoordigd door onze crew van monitoren over heel Vlaanderen! 

Aangezien we zeer vaak in het buitenland verblijven, kan je ons best een mailtje sturen. Indien nodig kan je ons ook telefonisch contacteren op +32 (0) 16 41 39 36. Voor alle reizen is ook steeds een noodnummer te vinden bij de belangrijke info over de trip in kwestie of -tijdens het zomerseizoen- onderaan onze website bij 'Telefoonnummers'

BoardX BVBA (Lic. 7029) wordt geleid door zaakvoerder Kim Van Gucht. We zijn reeds jaren gepassioneerd bezig met de sporten en reizen die we nog steeds zelf begeleiden. Maar natuurlijk zijn er nog een hoop mensen die hun steentje bijdragen. Wil jij ook deel uitmaken van ons fantastisch team? Schrijf je dan in via www.boardx.be/jobs!

Tot wanneer loopt de vroegboekkorting?

Voor onze surfcamps moet de betaling bij ons binnen zijn op 1 april om te kunnen genieten van de vroegboekkorting. 

Voor onze snowcamps moet de betaling bij ons binnen zijn op 1 november om te kunnen genieten van de vroegboekkorting.

Met het online betalingssysteem kan je de betaling snel, gemakkelijk én veilig in orde brengen. Je betaling komt meteen binnen van zodra je online betaald hebt. 

Komt je betaling later binnen dan de deadline voor de vroegboekkorting, dan zal deze €20 van je factuur verdwijnen. Neem dus geen risico en betaal goed op tijd!  

Wanneer moet ik betalen?

Je betaling moet in orde zijn ten laatste 3 maanden voor afreis! Om te kunnen genieten van de vroegboekkorting moet je betaling bij ons binnen zijn vòòr 1 april voor onze zomerkampen en vòòr 1 november voor onze winterkampen. Met het online betalingssysteem kan je de betaling snel, gemakkelijk én veilig in orde brengen. Je betaling komt meteen binnen van zodra je online betaalt hebt.

Uit ervaring weten we dat veel mensen de betalingsdeadline uit het oog verliezen waardoor hun boeking automatisch geannuleerd wordt. We raden je dus aan om je reis te betalen van zodra je kan! 

Met welke betaalmethode kan ik betalen?

Je kan via onze website betalen met bancontact, kredietkaart, KBC/CBC-betaalknop, Belfius Pay Button, ING home'Pay en iDEAL.

Dankzij ons online betaalplatform ben je zeker van een correcte, veilige en snelle betaling die je zowel via de computer, tablet als smartphone kan uitvoeren. Zo kan je te allen tijde en gelijk waar tijdig je inschrijving in orde brengen.

Hoeveel geld moet ik meenemen?

Extra opties zoals half pension, mountainbikes, beach cruisers of een longskate dienen worden betaald bij je inschrijving. Daarvoor hoef je dus al geen cash geld mee te nemen. Enkel de waarborgen voor de tent, mountainbike, beachcruiser en longskate (steeds €50) worden nog gevraagd bij de check-in op zaterdag.

Zakgeld voor snoep, snacks of drankjes hangt natuurlijk af van je persoonlijk debiet. In de BoardX-bar betaal je met een drankkaart van ca. €1,50 per consumptie. Ook deze kan je al tijdens de boeking bestellen en betalen!

Neem niet te veel geld in cash mee, er zijn overal bankautomaten in Montalivet, Zarautz en Berria. Niet in Le Pin Sec. Let wel op dat je kaart geactiveerd is om in het buitenland mee af te halen. 

Wie moet een volmachtformulier meenemen? Waar kan ik deze vinden?

Iedere minderjarige moet tijdens de vakantie in het bezit zijn van het volmachtformulier

Via deze link kan je het formulier downloaden. Ouders of voogd vullen deze in en laten het ondertekenen door de gemeente. Ook in het gemeentehuis kan je een standaard volmachtformulier vragen.

Gelieve dit formulier NIET te verzenden naar het BoardX-kantoor! Het is belangrijk dat de minderjarige vakantieganger dit formulier bij zich heeft van zodra hij/zij onze bus opstapt. Leeftijd

Hoe oud moet je zijn om mee te gaan op Junior camp (13-16j)?

Je moet 13 jaar oud zijn of 13 jaar worden in het jaar van deelname. De maximale leeftijd is in principe 16 jaar. Deze all-in juniorkampen hebben een volledig aangepast programma voor de leeftijden van 13 tot en met 16 jaar! Iedere inschrijving dient gewettigd te worden door een ouder/voogd.

Ik ben 19 jaar, maar mijn vrienden zijn ingeschreven voor een Youth camp (16-18j). Kan ik ook mee met hen inschrijven?

Ja, dat gaat! Ben je al 19 jaar maar gaan je vrienden nog naar de camps voor 16-18 jaar, dan mag je je ook nog inschrijven voor deze Youth camps. 

Dit op voorwaarde dat je je te allen tijde houdt aan de regels die voor de 16-18 jarigen gelden!

Om te kunnen boeken, stuur je best een mailtje naar info@boardx.be.  

Hoe oud moet je zijn om mee te gaan met de Family camps?

Om mee te gaan naar het Camping & Tipi Resort in Montalivet, moet je minstens 21 jaar oud zijn. De invulling en weekplanning van deze formule is vooral gericht op jonge gezinnen. 

Hoe oud moet je zijn om mee te gaan op Youth camp (16-18j)?

Voor onze Youth -camps moet je minstens 16 jaar zijn op het moment van aankomst in het kamp. Hier wordt nooit een uitzondering op gemaakt.

De regels en weekplanning in Berria zijn immers aangepast op de Belgische wetgeving voor jongeren vanaf 16 jaar. We kunnen dus geen -16 jarigen toelaten op een kamp waar +16 regels gelden. 

 

Kan ik als -16 jarige ECHT niet mee op Youth camp?

Nee, helaas niet. We krijgen deze vraag heel regelmatig, maar we zijn gebonden aan wetgeving en verzekering. 

Voor onze camps voor 16-18 jarigen moet je wettelijk 16 jaar zijn op het moment van aankomst. De regels en weekplanning zijn immers aangepast op jongeren vanaf 16 jaar. We kunnen geen -16 jarigen toelaten op een kamp waar +16 regels gelden. 

Ook al heb je de toestemming van je ouders, dan nog kunnen we je juridisch en verzekeringsmatig niet toelaten op het 16+ kamp in Berria. Wat veel vriendengroepjes in deze situatie doen, is met z’n allen nog inschrijven voor onze Junior camps. 

Mijn vriend/vriendin is nog net geen 16 jaar maar ik ben al 17 jaar. Toch willen we samen op kamp gaan. Waarvoor kunnen we ons dan inschrijven?

Aangezien je voor onze Youth camps minimum 16 jaar moet zijn op het moment van aankomst, kunnen jullie je hier helaas nog niet voor inschrijven.  

Maar als 17-jarige mag je wel nog mee op onze Junior camps. Het gebeurt vaak dat vriendengroepjes waarvan een deel nog te jong is voor de Youth camps, toch samen inschrijven voor onze Junior camps. 

Om te kunnen boeken, stuur je best een mailtje naar info@boardx.be. 

 

Ik ben student en zou graag mee willen met de Student Weeks, maar ik ben nog geen 18 jaar. Gaat dat?

Om mee te gaan naar de Berria student weeks moet je 18 worden in het jaar van deelname. Je kan dus mee als je student bent en nog geen 18 jaar geworden bent. 

Hoe oud moet je zijn om mee te gaan naar PLUS (+18j)?

Om mee te gaan naar Zarautz Surf Village moet je 18 jaar zijn op het moment van aankomst in het camp. Ben je nog geen 18 jaar, dan verwijzen we je door naar onze Youth camps! 

Om mee te gaan naar de Berria student weeks moet je 18 worden in het jaar van deelname. Je kan dus mee als je student bent en nog geen 18 jaar geworden bent. Verzekering

Waarom sluit ik best een verzekering af?

Verzekeringspremies betalen zijn dikwijls een noodzakelijk kwaad, maar ze voorkomen veel (financieel) onheil als er iets fout loopt. Wie bij BoardX een reis boekt, bieden we u de mogelijkheid om een annulatieverzekering of een omniumverzekering af te sluiten. Dat een verzekering niet standaard inbegrepen is, is omdat vele personen of gezinnen van thuis uit goed verzekerd zijn. Op die manier kunnen we de prijs drukken én betaal je je niet dubbel (en blauw) aan verzekeringen!

 

Wat houdt de annulatieverzekering in?

Met een annulatieverzekering kan je ook tot 1 dag voor vertrek annuleren met een geldige reden (ziekte, ongeval, overlijden in de naaste familie of herexamen tijdens de week in kwestie). Na ontvangst van een bewijs hiervan, wordt de volledige reissom (min de kost van de annulatieverzekering) teruggestort. 

Wat houdt de omniumverzekering in?

Een omniumverzekering is een volledige verzekering met betrekking tot reisbijstand bij ongevallen van VAB. Medische kosten die niet door uw eigen ziekenfonds gedekt worden, zullen door VAB gedekt worden. Als u deze verzekering neemt, stellen wij samen met VAB een medisch dossier op en nemen we de communicatie met hen op ons.

Ook annulatie behoort tot deze omniumverzekering. Met deze verzekering kan je tot 1 dag voor vertrek annuleren met een geldige reden (ziekte, ongeval, overlijden of herexamens). Na ontvangst van een bewijs hiervan, stellen we samen met VAB een annulatiedossier op en krijgt u de totale reissom (min de kost van de verzekering) teruggestort.

Hier vind je alle voorwaarden ivm verzekering: Polisvoorwaarden

Ik zou graag mijn reis annuleren. Wanneer krijg ik mijn reissom teruggestort?

HEB JE NOG NIET BETAALD?

Stuur dan een mailtje naar info@boardx.be om je boeking kosteloos te annuleren. 

HEB JE JE BOEKING AL BETAALD?

- Heb je een omniumverzekering genomen? 

Dan kan je tot op een dag voor vertrek, mits een geldige reden (ziekte, ongeval, overlijden, herexamen), annuleren en krijg je de volledige reissom min de kost van de verzekering teruggestort. Stuur een geldig bewijsje door naar info@boardx.be en dan wordt een annulatiedossier bij VAB aangemaakt en zullen zij het totaalbedrag terugstorten. 

OPGELET: Bij herexamens dient het herexamen tijdens de week van je reis te vallen! Een herexamen net voor of net na je reis, wordt niet als een geldige reden voor annulatie aanvaard. 

- Heb je enkel een annulatieverzekering genomen? 

Dan kan je ook tot een dag voor vertrek, mits een geldige reden (ziekte, ongeval, overlijden, herexamen), annuleren en krijg je de volledige reissom min de kost van de verzekering teruggestort. Stuur een geldig bewijs door naar info@boardx.be en dan storten wij het totaalbedrag terug. 

OPGELET: Bij herexamens dient het herexamen tijdens de week van je reis te vallen! Een herexamen net voor of net na je reis, wordt niet als een geldige reden voor annulatie aanvaard. 

- Heb je geen omnium- of annulatieverzekering genomen? 

SURFCAMPS

Annuleer je meer dan 12 weken voor afreis, dan storten we je volledige reissom terug. Annuleer je minder dan 12 weken voor afreis, dan krijg je slechts een deel van je totale reissom teruggestort en gelden volgende annulatiekosten:

- Minder dan 12 weken voor afreis: 50% van de totale reissom
- Minder dan 8 weken voor afreis: 20% van de totale reissom
- Minder dan 4 weken voor afreis: 0% van de totale reissom

SNOWCAMPS 

Annuleer je meer dan 16 weken voor afreis, dan storten we je volledige reissom terug. Annuleer je minder dan 16 weken voor afreis, dan krijg je slechts een deel van je totale reissom teruggestort en gelden volgende annulatiekosten:

- Minder dan 16 weken voor afreis: 50% van de totale reissom
- Minder dan 12 weken voor afreis: 20% van de totale reissom
- Minder dan 8 weken voor afreis: 0% van de totale reissomBus / Vervoer

Waar zijn de opstapplaatsen van de bussen?

BoardX heeft opstapplaatsen in Lummen, Leuven en Gent. Van zodra je boekt, krijg je een mailtje met alle informatie, zoals opstapplaatsen en -uren, belangrijke documenten die ingevuld moeten zijn voor afreis, enz. 

 • Lummen: Carpoolparking Lummen langs E314 aan afrit 26 richting Leuven
 • Leuven: Parking Bodart, Veilingweg 3001 in Leuven
 • Gent: Tankstation TEXACO Drongen aan E40 richting Oostende, tussen afrit 14 en 13

Wanneer komt de bus aan op bestemming?

Onder normale omstandigheden komen de bussen aan om 10u in de camps. Op die manier heeft de vertrekkende groep net genoeg tijd om uit te checken en kunnen wij weer alles proper en klaar maken voor een verse week! 

In de drukke "zwarte" weekends van de vakantie kan dit uiteraard een beetje later zijn, maar echt grote uitzonderingen zijn er niet. 

Op onze snowtrips komen we ongeveer om 8u ’s morgens aan. Zo kunnen we meteen de piste op en nog een dagje genieten van de sneeuw!

Kan ik door mijn ouders worden afgezet en/of opgehaald op het Junior camp?

Je ouders mogen je zeker komen afzetten en/of ophalen. Dit verandert echter niets aan de reissom, onze Junior camps zijn volledig berekend op een all-in pakket. Ook bij de Youth-camps is het vervoer heen en terug inbegrepen in de prijs en verandert er niets aan de reissom als je door je ouders afgezet of opgehaald wordt.

Breng ons op voorhand op de hoogte van wanneer je zou aankomen en vertrekken en dan houden we hier rekening mee. 

Kan je ook met de bus naar de Family camps?

Dit is helaas niet mogelijk. Wij raden gezinnen aan met eigen of openbaar vervoer naar ons Family camp af te zakken.

Ik ben iets vergeten op de bus na de terugreis, wat nu?

Busmaatschappij De Wilg verzamelt alle verloren voorwerpen in hun thuisbasis in Bree.

Neem even contact op met hen en ze zullen kunnen nagaan of je voorwerp gevonden is. 

Touringcarbedrijf De Wilg
Industrieterrein Kanaal-Noord
3690 Bree
Tel: 089 48 08 80
E-mail: info@dewilg.be

Wat is de dichtstbijzijnde luchthaven?

Vanuit Le Pin Sec en Montalivet is Bordeaux de dichtstbijzijnde luchthaven, op ongeveer anderhalf uur rijden. 

Vanuit Berria is de dichtstbijzijnde luchthaven Santander of eventueel Bilbao.

Vanuit Zarautz is deze San Sebastian, Biarritz of Bilbao. 

Kan ik ook mee met de bus zonder dat ik een reis heb geboekt bij BoardX?

Nee, enkel als je hebt ingeschreven voor een reis bij BoardX kan je mee met de bus. We zijn namelijk geen taxibedrijf maar een reisorganisatie! 

Kan ik met eigen vervoer komen?

Ja, dat kan zeker! Vergeet dan bij je boeking geen eigen vervoer aan te duiden. Op de camping zelf mag je je auto niet parkeren, maar er is meer dan voldoende parkeergelegenheid nabij de campings. 

Aangezien onze Junior camps all-in zijn en bij de Youth-camps het vervoer H/T inbegrepen is, blijft de prijs van de reis hetzelfde of je nu met eigen vervoer komt of meereist met onze bussen. 

Bij de Montalivet Student Weeks is vervoer niet inbegrepen. Je kan dus perfect met eigen vervoer komen. Kies je toch voor vervoer met onze bussen, dan betaal je €35 voor de heenrit en €35 voor de terugrit. 

Ik verblijf al ergens in Frankrijk/Spanje op het moment van vertrek. Kan ik ergens worden opgepikt door de bussen?

Naast de gewone pauzes, maken de bussen eventueel nog een stop aan Aire de Bordeaux-Cestas, langs de A63. Welke kant van de A63 hangt af van wanneer je zou moeten worden opgepikt; tijdens de heen- of de terugrit. 

Mocht je willen opstappen op deze plaats, stuur dan een mailtje naar bussen@boardx.be om na te vragen of dit mogelijk is. 

Ik ben student en zou graag mee willen met de Student Weeks, maar ik ben nog geen 18 jaar. Gaat dat?

Om mee te gaan naar de Berria student weeks moet je 18 worden in het jaar van deelname. Je kan dus mee als je student bent en nog geen 18 jaar geworden bent. SURFCAMPS

SURFCAMPS

Lessen

Zijn de surflessen inclusief en verplicht?

Enkel op onze Junior camps zijn surflessen inbegrepen in het all-in pakket. Het lessenpakket omvat 5 keer 2 uur les. Er wordt lesgegeven in kleine groepjes van maximum 8 personen zodat je veel kan leren. De groepen worden ingedeeld naargelang niveau, dus zelfs al heb je al wat weekjes gesurf, kan je nog steeds bijleren!

Op onze Youth, Plus en Family camps kan je zelf kiezen of je surfles neemt. In de Youth camps omvat het lessenpakket 3 keer 1,5 uur les + 1 uur theorieles. Op de Plus en Family camps kan je ook opteren voor een lessenreeks van 5 keer 1,5 uur les. Lessen gaan steeds door in kleine groepjes van maximum 8 personen + 1 uur theorieles
Dit kan je aanduiden bij het boeken op voorhand. Bij aankomst in het kamp kom je te weten in welke surfgroep je zit, welke surfcoach je hebt en wanneer de surflessen zullen plaatsvinden.

 

Wie geeft de surflessen?

Onze surfmonitoren hebben allemaal al jaren ervaring met het surfen. Ze surften al golfjes in Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko, Indonesië, Costa Rica, Australië, Panama,... Bovendien hebben ze allen een opleiding gevolgd en zijn ze in het bezit van een erkend surfcoachdiploma. Ook zijn ze allen in het bezit van een reddersdiploma. De lessen gaan door in lokaal bewaakte surfzones, en onze surfleraren/redders houden steeds een oogje in het zeil tijdens de "freesurf"-momenten.

Ik heb nog GEEN surfervaring, heeft zo’n camp dan zin?

Natuurlijk! Het is juist onze doelstelling om mensen te laten kennismaken met het surfen! Naar schatting heeft de helft van de mensen die meereizen nog nooit een surfboard van dichtbij gezien... We geven daarom op onze camps les in verschillende niveaus: beginner tot gevorderde. Boards, wetsuits en lycra's zijn aanwezig en zitten in de prijs!

Hoelang duren de surflessen?

Op de Junior camps duurt een surfles ongeveer 2 uur. Het lessenpakket omvat 5 lessen en op vrijdag een surfcontest met O’Neill en Burton prijzen. Naast de surflessen, hebben de junioren ook de mogelijkheid om vrij te surfen tijdens de ‘freesurf’-momenten, uiteraard onder een toeziend oog van enkele surfmonitoren. 

Op de Youth camps krijg je 3 keer 1,5 uur les + 1 uur theorieles ’s avonds. Op de Zarautz surf village en Family camps kan je ook opteren voor een lessenreeks van 5 keer 1,5u les + 1 uur theorieles ’s avonds.

Op vrijdag wordt er op al onze surfcamps een surfcontest georganiseerd met O’Neill prijzen. Naast de surflessen, hebben onze gasten ook steeds de mogelijkheid om vrij te surfen als de surfstand geopend is. 

Ik heb nog nooit gesurft, is het nodig om surfles te nemen?

Personen die al een glijsport (skate, snowboard, windsurf...) beoefenen, hebben zeker voordeel bij het leren. Iedereen kan uiteraard ook leren surfen zonder les, want zo hebben wij het ook lang geleden onze eerste golfjes genomen. Maar we zijn 100% zeker dat je met onze lessen sneller en beter zal leren surfen.

Iedere surfmonitor is in het bezit van het internationaal erkende ISA surfcoachdiploma en het SLSGB reddersdiploma!

Het is altijd beter om onmiddellijk alles goed aan te leren dan later je fouten te moeten verbeteren. Daarbij gaan onze lessen ook over verschillende aspecten van het surfen zoals o.a. voorspellingen, type golven, stromingen, keuze van board, enz.Materiaal

Is het surfmateriaal continu beschikbaar?

Op onze Junior camps hebben jullie de mogelijkheid om te surfen tijdens de surflessen en de freesurfsessies, onder begeleiding van onze surfmonitoren. Daarvoor mogen jullie steeds een keuze maken tussen het ruime aanbod van surfboards op het kamp. 

Op onze Youth en Plus camps gaan de standen met surfboard op het strand ’s morgens rond 9u30 open en sluiten 's avonds rond 18u. Wil je daarvoor of erna nog surfen kan dat ook, maar dan moet je ter plaatse afspraken maken met de moni's.

Er zullen ochtend- en avondsessies onder begeleiding voorzien worden. Aangezien de golven meestal het beste zijn in de ochtend staat onze crew altijd vroeg op, meestal bij het eerste licht. Je kan dus altijd mee met de moni's voor een ochtendsessie!

Is er elektriciteit in de tenten om m’n gsm op te laden?

Er is geen elektriciteit in de kleine tentjes, maar in de grote keukentent voorzien we kluisjes per tent of per groep. Deze kluisjes zijn allemaal voorzien van stopcontacten! Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je gsm, iPod, camera, laptop, e.d. tegelijk opladen.

Een kluisje meet 44x49x14cm en het een weekje huren kost €5. Boardx is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

In de tipi's van het Montalivet Tipi Resort heb je wel elektriciteit en verlichting in de tent. Ook in het Camping Resort beschik je over elektriciteitaansluiting.

Mag je lycra's en wetsuits gratis gebruiken als je geen lessen hebt geboekt?

Natuurlijk, dat spreekt voor zich! Op onze surfcamps mag je altijd vrij gebruik maken van AL het materiaal, dus ook als je geen lessen neemt. 

Wat moet ik allemaal mee nemen op surf- en/of wakecamp?

Een maand voor de eerste afreis verschijnt de laatste info over de trips online. Daar zal ook een niet-te-vergeten-lijstje tussen staan!

Hieronder alvast een lijstje met de belangrijkste zaken:

 • Waarborg: €50
 • Extra waarborg indien je een beachcruiser (€50), longskate (€50) of locker (€5) huurt
 • Kopie van identiteitskaart
 • Zonnecrème en zonnebril
 • Slaapmatje (max. 190x60cm, slaapzak, kussen)
 • Bord, beker en bestek
 • Keukenhanddoek
 • Regenjas (je weet maar nooit!)
 • Warme kledij voor frisse avonden
 • Thema-outfit! 

Kan ik waardevolle spullen veilig achterlaten op het camp?

In de keukententen hebben we in elk camp kluisjes voorzien. Deze kluisjes zijn bovendien allemaal voorzien van stopcontacten! Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je tegelijk gsm, iPod, camera, laptop, e.d. opladen. Wil je meerdere toestellen simultaan opladen, dan raden we aan een verdeelstekkertje mee te nemen.

Een kluisje meet 44x49x14cm en het een weekje huren kost €5. BoardX is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

Kan ik mijn eigen surfboard meenemen?

Dat kan, maar als je surft met een BIC of NSP kan je die eigenlijk evengoed thuislaten. BoardX voorziet immers zowat alle mogelijke lengtes en modellen in dat soort boards!

Breng je toch je eigen plank mee, stuur dan een mailtje naar info@boardx.be om te vragen of er voldoende bagageruimte is op de bus. Indien dit het geval is, zorg er dan voor dat je plank goed is ingepakt. Als je geen goede boardbag hebt, kan je best de rails van je plank met buizenisolatiemateriaal inpakken en er daarna een laagje luchtbellenplastiek omdoen.Verblijf

Staan er veldbedjes in de tenten van onze Junior, Youth en Plus camps?

Nee, iedereen moet een matje meenemen om op te slapen en natuurlijk ook een slaapzak en een kussen! Normaal lig je altijd met 2, 3 of 4 personen in een compartiment. Aangezien veldbedden de vloer van onze tenten beschadigd, vragen we om matjes, luchtmatrassen, e.d. mee te nemen. Veldbedjes mag je dus thuislaten!

Moet ik een pomp meenemen om mijn luchtmatras op te blazen?

Neen, op ieder camp zijn er (elektrische) pompen aanwezig. En anders kan je ook steeds terecht bij de monitoren, zij zijn allemaal in het bezit van grote longen!

Is er een mogelijkheid om je kleren te wassen?

Zowel in Le Pin Sec als Zarautz en Berria zijn er op de camping wasmachines. Bij de receptie van de camping kan je een jeton kopen om een van deze wasmachines te gebruiken. 

In het stadje van Montalivet vind je een wasserette waar je een wasje kan doen. 

Wat houdt het volpension in?

Onze Junior camps zijn all-in en genieten dan ook van een volpension pakket. 's Morgens neem je plaats aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Het ontbijt bestaat uit: croissants, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap,...

's Middags wordt er een lunchbuffet of lunchpakket voorzien afhankelijk van de geplande activiteit. 

 's Avonds kan je na een intensief dagje surfen, samen met je vrienden genieten van een lekker vers bereide maaltijden. 

Wat houdt het halfpension in?

Niet voor niets boekt 95% van onze gasten ons halfpension. Elke morgen zorgeloos opstaan en aanschuiven aan de rijkelijk gevulde ontbijttafel! En 's avonds na een intensief dagje surfen geniet je samen met je vrienden en de ondergaande zon van lekker vers bereide maaltijden.

's Middags kan je je honger stillen in de vele barretjes en cafeetjes van het stadje of aan onze gezellig BoardX-strandbar die je voorziet van overheerlijke hamburgers, panini, broodjes, ijsjes en nog veel meer!

Hoe ziet het verblijf eruit op de Junior en Youth camps?

Het camp bestaat uit ruime vierpersoonstenten, elk onderverdeeld in 2 compartimenten van 2 personen. Verder vind je er drie grote witte tenten met een volledig ingerichte keuken, een gezellig chillout-zone, een trampoline, een miniramp, pingpongtafels en onze prachtige Hawaïaanse bar waar je 's avonds drankjes kan krijgen aan spotprijzen!

Wat zijn de adressen van de campings?

Zarautz Surf Village

GRAN CAMPING ZARAUTZ
BoardX Surfcamp
Monte Talaimendi, s/n
20800 - Zarautz
Spain

Youth Surfcamps Berria 1&2

CAMPING PLAYA DE BERRIA
BoardX Surfcamp
Playa de Berria
39740 - Santoña
Spain

Junior Surfcamp Le Pin Sec:

CAMPING LE PIN SEC
BoardX Surfcamp
Pins de Calais
33990 Naujac sur Mer
France

Junior Surfcamp Montalivet 1&2 + Family Resort:

PINE BEACH PARADISE
BoardX Surfcamp
Lieu-dit Les Colonies / Avenue Jean Moulin
33930 Montalivet
France
 

Wat is het verschil tussen Montalivet 1 en Montalivet 2?

Op ons domein Pine Beach Paradise organiseren we voor de derde zomer op rij surfvakanties op het Junior Surfcamp Montalivet. Tijdens de populaire weken 1, 8 en 9 hebben we een tweede kamp voorzien. 'Monta 1' en 'Monta 2' liggen vlak naast elkaar en hebben hebben elk hun eigen monitorenteam en activiteiten. Zo garanderen we dat elke junior de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Wat is het verschil tussen Berria 1 en Berria 2?

'Berria 1' en 'Berria 2' liggen vlak naast elkaar en hebben hebben elk hun eigen monitorenteam en activiteiten. Zo garanderen we dat elke jongere de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

De locatie

Het surfcamp in Berria ligt pal aan het strand. Van je tent tot met je tenen in het zand is het minder dan 100 meter wandelen! Ideaal dus als je op gelijk welk moment van de dag snel even wil surfen of -omgekeerd- iets in je tent moet gaan halen. Je leeft met andere woorden gedurende tien dagen in een BoardX paradijs!

Het stadje

In Berria leef je samen met onze BoardX-groep gedurende tien dagen op een zalige plek temidden van het strand en haar duinen. Ben je op zoek naar een lunch, hoef je niet naar een restaurant in de buurt, maar ben je het beste af aan onze eigen BoardX-strandbar en haar heerlijke belegde broodjes, drankjes, ijsjes en vooral de -intussen befaamde- Berria-burger!

Ik wil graag op surfcamp maar ben alleen, doen of niet?

Niet twijfelen!

De meeste mensen zijn inderdaad met een of meerdere vrienden. Maar er zijn elke week ook solisten bij! Na de eerste avond ken je waarschijnlijk reeds de helft van de mensen. BoardX zorgt dan traditioneel voor een welkomstdrankje en een kennismakingsspel! De 2de helft van de groep is voor de avond erna... :)

Wordt er rekening gehouden met vegetariërs?

Vanaf 2019 kan je aangeven in je boeking of je vegetariër bent of niet. Op basis daarvan zullen de kookteams een verdeling maken tussen het aantal vegetarische en niet-vegetarische porties. Dagelijks voorzien we gezonde en vers bereide maaltijden met het buffet vol verse groentjes, pastaslaatjes, etc... maar vanaf 2019 hebben we een speciaal menu voor vegetariërs en zorgen we voor een volwaardig vegetarisch alternatief dat we iedere dag garanderen. 

Wat is het verschil tussen Family 1 en 2?

Er is eigenlijk niet echt een verschil tussen Family 1 en 2. Ze staan allebei vlak naast elkaar op hetzelfde terrein, maar hebben gewoon elk hun eigen monitorenteam, activiteiten en faciliteiten! Het weekprogramma, menu en samenstelling van gezinnen zijn helemaal gelijkaardig. Door het grote succes van Family 1 en om aan de grote vraag te voldoen, hebben we beslist om een tweede kamp te openen in plaats van het eerste kamp uit te breiden. Op die manier konden we groeien en toch dezelfde kwaliteit garanderen. 
 
Kom je met bevriende gezinnen samen op vakantie? Dan is het belangrijk om je met dezelfde groepsnaam en in hetzelfde Family-camp in te schrijven!Begeleiding en afspraken

Slapen jongens en meisjes afzonderlijk?

Op onze Junior camps slapen jongens en meisjes in strikt gescheiden slaapzones. 

Op onze Youth en Plus camps is een gemengde tentindeling toegestaan. Jongens en meisjes mogen samen in de tent slapen. 

Kan je op voorhand doorgeven met wie je in de tent wil slapen?

Tijdens de boeking zal je gevraagd worden om een 'groepsnaam' in te vullen. Deze naam bepaalt met wie je in de tent ligt. Ben je alleen of met twee, dan houden we er uiteraard rekening mee dat de andere helft van de tent gevuld wordt met iemand van hetzelfde geslacht.

Hoe worden de Junior camps begeleid?

De maximum capaciteit van het camp bedraagt 96 deelnemers. Er zal steeds een monitorencrew aanwezig zijn van minimum 16 personen (dit is dus 1 monitor per 6 junioren) om alles in goede bannen te leiden.

Onze zeer ruime monitorencrew bestaat voor een groot deel uit licentiaten en regenten L.O. en mensen die professioneel in het onderwijs staan. Zij kennen dus de kneepjes van het vak zowel op organisatorisch, didactisch als pedagogisch vlak. De jongeren zullen zich dus op een verantwoorde en veilige manier volledig kunnen uitleven.

Wat zijn de regels op een Junior camp?

Kort samengevat:

 • Alles verloopt onder begeleiding
 • Roken en alcohol zijn absoluut verboden voor iedereen op ons junior camp
 • Uitgaan kan enkel naar de door BoardX georganiseerde feestjes
 • De jongeren krijgen op vaste tijdstippen een vrij moment, waar ze kunnen kiezen tussen: freesurfen, beachgames, zonnen of even naar de winkeltjes gaan (uiteraard steeds onder begeleiding van enkele BoardX monitoren)

Een meer gedetailleerde uitleg over de kampregels van de Junior camps vind je hier

Wat zijn de regels in verband met uitgaan op een Junior camp?

In het juniorcamp zijn de jongeren niet vrij om 's avonds uit te gaan. Elke avond voorzien we tal van originele avondactiviteiten zoals de beruchte Battle of the Sexes, filmavond, enz. Eén keer per week wordt er een feestje georganiseerd door BoardX zelf. Dan komen de junioren samen om er een onvergetelijke avond van te maken tussen de BoardX'ers! 

Een meer gedetailleerde uitleg over de kampregels op de camps vind je hier

Wat zijn de regels in verband met uitgaan op een Youth camp?

Uitgaan kan op de daarvoor voorziene momenten. BoardX voorziet tal van avondactiviteiten en regelmatig de mogelijkheid om uit te gaan. De deelnemers worden begeleid van en naar de locatie en indien nodig is er transport voorzien per bus, hier moet dan ook gebruik van gemaakt worden. 

Als deelnemers hoor je dagelijks ten laatste om 2u te gaan slapen, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven ivm. activiteit. 

Een meer gedetailleerde uitleg over de kampregels van de camps vind je hierFAMILYCAMPS

FAMILYCAMPS

VERBLIJF

Hoe ziet het Montalivet Camping Resort eruit?

Het grote domein Pine Beach Paradise omvat zowel het Camping Resort als het Tipi Resort. Het Camping Resort bestaat uit een groot kampeerterrein met verschillende percelen die je afzonderlijk kan huren. Een perceel is 25m2 groot en beschikt over een stroomaansluiting. 

Verder is het kampeerterrein voorzien van alle nodige faciliteiten zoals sanitaire gebouwen met warm water, speelterreinen voor kinderen, een volledig uitgeruste kookzone met barbecues, een gezellige loungebar, enz. 

Kan ik waardevolle spullen veilig achterlaten op het camp?

In de keukententen hebben we in elk camp kluisjes voorzien. Deze kluisjes zijn bovendien allemaal voorzien van stopcontacten! Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je tegelijk gsm, iPod, camera, laptop, e.d. opladen. Wil je meerdere toestellen simultaan opladen, dan raden we aan een verdeelstekkertje mee te nemen.

Een kluisje meet 44x49x14cm en het een weekje huren kost €5. BoardX is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

Hoe zit het met de sanitaire voorzieningen in Pine Beach Paradise?

Op het nieuwe resort staan even nieuwe sanitaire voorzieningen. Je beschikt over voldoende lavabo's, toiletten en douches met warm water. Daarnaast heb je ook voorzieningen voor personen met een beperking en een plekje om baby's te verschonen.

Het spreekt voor zich dat deze sanitaire gebouwen dagelijks een grondige poetsbeurt krijgen!

Kan ik doorheen de week mijn was doen?

Er is helaas slechts één wasmachine beschikbaar, louter voor onvoorziene situaties zoals ongelukjes met de kindjes. Er is wel een wasservice in het dorpje, waar we graag naar doorverwijzen voor uw courante was.

Hoe ziet het Montalivet Tipi Resort eruit?

Naast het Camping Resort bevindt ook het Tipi Resort zich op het grote Pine Beach Paradise. Deze bestaat uit 10 grote tipi’s met eventueel nog kiddie tipi’s bijgezet. De luxueuze tipi met een diameter van 6m is volledig ingericht met een tweepersoonsbed, kledingrek, krukjes en indien gewenst twee extra luchtmatrassen voor je kinderen. Verder beschikt elke tipi van verlichting en stopcontacten. In de kiddie tenten kunnen twee luchtmatrassen geplaatst worden. 

Terwijl het tweepersoonsbed in de grote tipi is voorzien van een matras, dons en kussens, zijn de kiddie tenten ingericht met 2 luchtmatrassen. Hiervoor moet dus wel nog een slaapzak en eigen kussen worden meegebracht. 

Het resort bezit verder over sanitaire gebouwen met warm water, speelterreinen voor de kinderen, een picknickzone met barbecues, een volledig uitgeruste kookzone, een gezellige loungebar en ga zo maar door.

Wat neem ik allemaal mee naar het Montalivet Tipi Resort?

In het Tipi Resort slaap je in ruime tipi tenten. Hierin staat reeds een dubbelbed met matras, donzen en kussens. Wij voorzien ook nog een hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop voor het dubbelbed.

Kinderen slapen op luchtmatrassen die ofwel mee in de grote tipi worden gezet of in de kiddie tipi langs de grote tent. Hiervoor moet je wel nog een eigen slaapzak en kussen meenemen. 

Verder is het kampeerterrein voorzien van een goed uitgerust kookzone. We stellen potten, pannen, borden, bestek... gratis ter beschikking die je te allen tijde mag gebruiken, zolang deze terug afgewassen en afgedroogd worden teruggezet. 

Hoe zit het met de (nacht)rust in Pine Beach Paradise?

Op Pine Beach Paradise vind je behalve Family Resorts ook Junior Surfcamps. Deze kampen zijn enkel bestemd voor 13- tot 16-jarigen, liggen op voldoende afstand van het Family Resort en worden afgeschermd door hoge duinen die mogelijke overlast dempen. Gezinnen genieten dus helemaal van hun eigen perfecte vakantie.

Het spreekt voor zich dat iedereen na een intense dag nood heeft aan voldoende nachtrust. Om dit te garanderen geldt er over het hele terrein absolute stilte na 23u. Met uitzondering van donderdag, dan gaat er een juniorfeestje door dat tot 12u mag duren.

 ETEN

Kunnen we zelf ons eten koken?

Dat kan zeker! Je hebt steeds een gemeenschappelijke keukentent ter beschikking die open is van 8u's ochtends tot 23u 's avonds. Deze bestaat uit een fornuis, frigo’s en alle toebehoren (blender, keukenrobot, broodrooster, paninimachine, microgolf, potten en pannen).

Wat houdt het halfpension in?

In ons Family Resort is het ontbijt steeds inbegrepen. Elke morgen sta je zorgeloos op en doe je je tegoed aan de rijkelijk gevulde ontbijttafel! Het ontbijt bestaat uit: croissant, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap,... Kortom voor elk wat wils! Het ontbijt staat klaar tussen 8u en 10u.

's Middags kan je je honger stillen in de vele barretjes en cafeetjes van het stadje of zelf wat kopen in de supermarkt en een lekkere lunch bereiden in onze keuken.

Iedere dag schudt onze crew ook een heerlijk vieruurtje uit de mouwen: homemade iced-tea met een koekje of zelfgemaakte cake!.

Heb je 's avonds geen zin om te koken, kies dan voor de upgrade naar halfpension. Niet voor niets boekt 95% van onze gasten dit. Er gaat niets boven 's avonds na een intensief dagje surfen samen met je vrienden en de ondergaande zon te genieten van lekker vers bereide maaltijden. Het avondeten wordt doorgaans steeds om 19u geserveerd. Op woensdag worden er pizza's geleverd om 18u en op vrijdag is er de kindermaaltijd voorzien om 18u en organiseren we om 20u (als de koters naar bed zijn) een heuse kaas- en wijnavond.

Na iedere maaltijd wassen de vakantiegangers hun bordjes, bestek en glazen af, terwijl de crew zich ontfermt over de potten en pannen en de keuken.

Voor volwassenen komt de upgrade naar halfpension op €109 per week, voor kinderen (tussen 4 en 12 jaar) betaal je €65 extra per week.

 

 KINDEREN

Wat houdt de kinderanimatie in?

De kinderanimatie is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt gedragen door onze eigen en dus Nederlandstalige monitoren.

Ze gaat viermaal per week door gedurende 4 uur per dag en dit volgens een vaste weekplanning. Op die manier kan het gezin op voorhand de vakantieweek goed plannen en inschatten.

Om te garanderen dat elk kind de nodige en gepaste aandacht krijgt, worden zij ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten variëren -afhankelijk van de leeftijd- van knutselen, strandspelen, filmavond, sportwedstrijdjes.. tot initiaties indoboarden, skateboarden of parkour.

De surflessen voor ouders en kinderen worden uiteraard afgestemd op de momenten dat de kinderanimatie doorgaat.

Zijn de surflessen inclusief en verplicht?

Enkel op onze Junior camps zijn surflessen inbegrepen in het all-in pakket. Het lessenpakket omvat 5 keer 2 uur les. Er wordt lesgegeven in kleine groepjes van maximum 8 personen zodat je veel kan leren. De groepen worden ingedeeld naargelang niveau, dus zelfs al heb je al wat weekjes gesurf, kan je nog steeds bijleren!

Op onze Youth, Plus en Family camps kan je zelf kiezen of je surfles neemt. In de Youth camps omvat het lessenpakket 3 keer 1,5 uur les + 1 uur theorieles. Op de Plus en Family camps kan je ook opteren voor een lessenreeks van 5 keer 1,5 uur les. Lessen gaan steeds door in kleine groepjes van maximum 8 personen + 1 uur theorieles
Dit kan je aanduiden bij het boeken op voorhand. Bij aankomst in het kamp kom je te weten in welke surfgroep je zit, welke surfcoach je hebt en wanneer de surflessen zullen plaatsvinden.

 

Welke sport- en spelmogelijkheden zijn aanwezig?

Wij voorzien een ruim aanbod aan sport- en spelmateriaal voor jong en oud. Ballen, frisbees, Kubb, strandspeeltjes, gezelschapsspelen kan je te allen tijde gebruiken.

Pine Beach Paradise tal van uitdagende sport-en spelinfrastructuren waar elk kind de dag voorbij ziet vliegen. Het ganse domein oogt zelf al als een natuurlijke speeltuin. In het camp staat een speeltuintje waar iedereen kan ravotten terwijl de ouders rustig zitten te ontbijten.

Naast het camp ligt een sportveldje om te voetballen en een afgeschermd bos waar je kampen kan bouwen en op avontuur trekt. Verder biedt ons resort ook de actiesportterreinen met een parkour-area, volleyballveld, mini ramp en workout zone! 

Vanaf 2019 hebben we ook een nieuwe skate bowl in het dorpje vlakbij de camping!ACTIVITEITEN

Ik ben helemaal geen surfer, is dit wel iets voor mij?

Uiteraard! Pine Beach Paradise is de perfecte bestemming om volledig tot rust te komen, nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Wij zorgen voor een plekje dat -van verblijf tot maaltijden- tot in de puntjes verzorgd is en jij kan er op rekenen dat elk gezinslid aan zijn/haar trekken komt!

Een fietstocht met het hele gezin om de omgeving te verkennen, een groepsles yoga of een andere workout, samen met je kinderen kampen bouwen in het bos, een voetbalwedstrijdje tussen de aanwezige mannen, een gezellig avondje rond de gloed van de barbecue... of wijntjes proeven in de nabijgelegen chateau's, lekker zonnen op het strand en citytrippen in Bordeaux, de mogelijkheden zijn legio!

Op welke activiteiten kunnen we zoal rekenen?

Dat je fitter terugkeert naar België na een BoardX-vakantie, spreekt voor zich. Reeds 15 jaar dragen we de combinatie sport en fun hoog in het vaandel. In het Family Resort mag je je bovendien aan net dat tikkeltje meer verwachten!

Elke ochtend staat onze crew paraat voor een workout en tijdens bepaalde weken, nodigen we externe professionals uit verschillende sportdomeinen uit om elk vezeltje in je lijf te laten (her)ontdekken!
Standaard voorzien we 3 sessies yoga, 2 sessies algemene work-out en één ladies-only surfsessie.

Op woensdag is de Slip and Slide exclusief gereserveerd voor de gezinnen van ons Family Resort.

Uiteraard zijn al deze activiteiten vrijblijvend en bieden we in onze 'zen-zones' de ruimte en rust om tijd door te brengen met je gezin of een dikke roman!

 

Zijn 3 lessen voldoende om het surfen onder de knie te krijgen?

Wie denkt aan 3 lessen niet genoeg te hebben, kan het lessenpakket steeds uitbreidennaar de lessenreeks van 5 keer 1,5u les. Maar vergeet vooral tussendoor niet voldoende te oefenen! Al het materiaal staat immers steeds gratis ter beschikking voor onze gasten.

Hoelang duren de surflessen?

Op de Junior camps duurt een surfles ongeveer 2 uur. Het lessenpakket omvat 5 lessen en op vrijdag een surfcontest met O’Neill en Burton prijzen. Naast de surflessen, hebben de junioren ook de mogelijkheid om vrij te surfen tijdens de ‘freesurf’-momenten, uiteraard onder een toeziend oog van enkele surfmonitoren. 

Op de Youth camps krijg je 3 keer 1,5 uur les + 1 uur theorieles ’s avonds. Op de Zarautz surf village en Family camps kan je ook opteren voor een lessenreeks van 5 keer 1,5u les + 1 uur theorieles ’s avonds.

Op vrijdag wordt er op al onze surfcamps een surfcontest georganiseerd met O’Neill prijzen. Naast de surflessen, hebben onze gasten ook steeds de mogelijkheid om vrij te surfen als de surfstand geopend is. Contact Jobs Ecoriders

Partners

x