x

Doe mee met de Eneco Clean Beach Cup & WIN!

Op zondag 24 maart, de eerste zondag van de lente, worden er wereldwijd stranden opgekuist om de milieuproblematiek aan de kaak te stellen. Ook in België wordt deze strandopkuisactie voor de tiende maal onder de naam 'Eneco Clean Beach Cup' georganiseerd. Dit is een wedstrijd tussen de 17 surfclubs aan de Vlaamse kust. Niet in het water op een surfboard, maar ernaast, op het strand! Een wedstrijd waarin de clubs het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk vuil van het strand te ruimen. En wij doen uiteraard met veel plezier mee!

 

Een oceaan vol plastic is niet de oceaan waarin wij willen surfen, daarom trekt BoardX massaal naar de Belgische kust, om deel te nemen aan de Eneco Beach Cup. Wie de BoardX-crew versterkt zal niet alleen gezegend worden met geweldige karma, je maakt ook kans op een geweldige prijs! 

De BoardX delegatie zal zich aansluiten bij de O’NEILL BEACHCLUB – BLANKENBERGE, maar voel je natuurlijk vrij om je aan te sluiten bij één van de 16 andere deelnemende surfclubs. Deze clubs ontvangen je met open armen om je vervolgens gewapend met handschoenen, vuilniszakken en grijptangen het strand op te sturen. 

Je steentje aan dit geweldige initiatief bijdragen is al leuk, er ook iets mee kunnen winnen is nòg leuker! Wij geven daarom een vette prijs weg ter waarde van €100 en jij maakt kans die te winnen! Wat houdt die vette prijs in?!

- Je hoogsteigen BoardX-trofee
- een supercoole O’Neill rugzak
- een hippe pet van O'Neill
- een BoardX USB-stick
- een bamboo brush van The Bamboo Brush Society
...en nog veel meer!

Heb je je altijd al een winnaar willen voelen? Trek dan op zondag 24 maart naar de Belgische kust en neem deel aan de Eneco Beach Cup. Maak een foto van jezelf en je vrienden op het strand (met grijptang en vuilzak uiteraard!) en deel deze op social media. Onze onpartijdige jury kiest de beste eruit en die sleept de goed gevulde rugzak mee naar huis!


TIPS:
- Voeg een originele (klimaatmars-waardige) slogan toe aan je post (“There is no planet B”, "What I stand for is what I stand on",
- Wie een BoardX outfit aan heeft, maakt sòwieso meer kans om te winnen! ;)  Petjes, Trui, T-shirt, Jogging, mutsen…BoardX has it all!
- Vermeld BoardX (@boardxrocks en #boardx) in je post, wees creatief en een beetje humor kan nooit kwaad! 

Dus aarzel niet langer en schrijf je in voor dit geweldig initiatief, ruim afval op als nooit tevoren en maak kans op die vette prijs! SUCCES!

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x