x

LOOP MET ONS DE WARMATHON!

Op koude en natte winterdagen begin je vanbinnen zò te gloeien dat je die warmte maar al te graag met je omgeving wil delen. Ook bij BoardX voelen we die onweerstaanbare drang om het einde van het jaar met goede daden te vullen. Naar goede gewoonte doneren we de Earth Tax-opbrengst aan een goed doel en op 21 december lopen we met z’n allen de Warmathon in Antwerpen voor een extra duit in het zakje!


Als ‘natuursporters’ worden we dagelijks geconfronteerd met de vervuiling die bergen en oceanen treft. Daarnaast beseffen we maar al te goed hoe gezegend we zijn onze vrije tijd volledig te kunnen wijden aan reizen en surfen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om ecologische of sociale projecten die zich inzetten voor het behoud van onze 'speelterreinen' te steunen.


Wie een BoardX-vakantie boekt, bieden we de mogelijkheid om €5 ‘Earth Tax’ aan de reissom toe te voegen. Deze vrije bijdrage wordt verzameld in onze Earth Tax-spaarpot waar de opbrengst op het einde van het jaar integraal naar een goed doel gaat. We willen alle BoardX’ers dan ook oproepen om dat vrijblijvend procentje tijdens hun inschrijving aan te vinken.


Dit jaar hebben we echter afgesproken om nog een extra duit in het zakje te doen door met z’n allen met de Warmathon in Antwerpen mee te lopen! Deze Warmathon gaat door op zaterdag 21 december tussen 10u en 18u aan de Gloriantlaan 1 op Linkeroever! Er tekent alvast een hele groep monitoren present die staat te popelen om met een hele hoop BoardX’ers een paar rondjes te lopen.

We willen dan ook een warme oproep doen om massaal in te schrijven voor de Warmathon in Antwerpen en samen voor het goede doel te lopen. Als extraatje voorzien we EEN GRATIS BOARDX-MUTS voor iedereen die zich in BoardX T-shirt of sweater komt aanmelden!


Schrijf je dus als de bliksem in via de website van De Warmste Week, haal je loopschoenen en BoardX-outfit uit de kast en dan zien we elkaar op 21 december! (Hou onze social media in de gaten om ons loopteam te vinden en je muts te scoren!)

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x