x

International Surf Coach Cursus in het BoardXHouse (Marokko)

De ultieme vakantiejob bestaat! Heb je de surfmicrobe te pakken, heb je zin in een niet alledaagse surftrip en wil je die enkele weken surfcamp verlengen naar enkele maanden, dan hebben we goed nieuws. Ook dit najaar organiseert BoardX naar jaarlijkse gewoonte een opleiding in Marokko voor het behalen van de ISA Level 1 Surf Coach en SLSGB Award.

De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte over alles rond surfen (golven, weer, getijden,…), de didactiek van het surfen en lifesaving. Daarnaast is er een praktisch reddersgedeelte en wordt er gekeken of de eigen surftechniek van de kandidaat voldoende is. Na deze internationaal erkende opleiding zal je dus zowel in staat zijn om op deskundige wijze surfles te geven als de redders bij te staan in noodsituaties of zelf iemand te redden.

We verblijven in ons eigenste BoardXHouse in Imsouane, where else? :)

Check-in: zaterdag 7 december 12u00
Check-out: zaterdag 14 december 12u00

Tussen de theorie en praktijk door, lassen we uiteraard voldoende vrije tijd in om aan het zwembad te hangen, op het terras wat te zonnen of -uiteraard- te surfen tot je erbij neervalt! Op die manier zal je ten volle kunnen genieten van een deugddoende en welverdiende vakantie met lekker eten en uiteraard vette surf! Maroc'n'roll, here we come!

De totaalprijs bedraagt: €859

Inclusief:
- Verblijf in BoardXHouse (7n)
- Volpension in BoardXHouse
- ISA cursus + examen & SLSA cursus + examen
- BoardX-begeleiding ter plaatse

Exclusief:
- Vliegtuigtickets en luchthaventransfers: zelf apart te boeken! (aanbevolen: 7 dec: 13u20 (BRU) > 17u10 (ESU) - 14 dec: 17u35 (ESU) > 21u15 (ESU))
- Omniumverzekering (ziekte, ongeval en annulatie): 49 euro
- huur surfboard/wetsuit: 70 - 100 euro/week. in de plaatselijke surfshop te regelen en betalen.

Klik op onderstaande knop en voor je het weet sta je op een zonovergoten strand enthousiastelingen te helpen met hun eerste stappen op een surfboard!

Nog vragen? Stuur een mailtje naar surfcoach@boardx.be!

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x