x

BOARDX MONI SNOWTRIP SERRE CHEVALIER! (7-13 april 2019)

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een hele bende BoardX-monitoren op snowtrip te vertrekken? Eens écht op vakantie gaan, zonder je om gasten te moeten bekommeren, af te wassen en wanneer je wil in/uit je bed kruipen? Een week volledig losgehen (zowel op als naast de piste), lachen/gieren/brullen, feesten als de beesten en dikke poeiervelden opzoeken?

Wel, jongens en meisjes…het is zover! Doordat de Family snowtrip niet het succes heeft waar we op hoopten (en we nu met een gereserveerd hotel zitten dat ons een fameuze financiële kater zou opleveren), hebben we besloten die reis om te zetten naar een waanzinnige BOARDX MONI SNOWTRIP!Serre Chevalier is aldus de plek waar deze knotsgekke week door zal gaan. Het gebied staat gekend om haar uitdagende pistes, maar vooral omwille van haar reputatie als poederparadijs! Ter plaatse staan gidsen voor ons klaar om het freeride-mekka te verkennen. Gewapend met lawinebeeper, sonde en schop tonen zij ons iedere vierkante meter offpiste en hap je zoveel poeder dat Scarface er jaloers van zou worden.Laat de freeridefanatiekelingen je zeker niet afschrikken, want het is vooral de BoardX teamspirit die de rode draad zal vormen tijdens deze moni snowtrip! Overdag skiën en snowboarden, na de laatste piste een dikke aprèsski en ’s avonds - hoe kan het ook anders - een onvergetelijk monifeestje! We hebben er dan ook voor gezorgd dat je voor een extreem strakke prijs een volledig pakket krijgt om U tegen te zeggen:

- Verblijf 6 nachten in het UCPA-hotel
- Volpension (ontbijt, lunch, vieruurtje én diner)
- Skipas 6,5 dagen
- Ski- & snowboardmateriaal
- Freeride ski, incl lawine beepers & backpack
- Freeride gids (vrijblijvend, 4x3u)
- Lessen van alle niveaus (vrijblijvend, 4x3u)

Het hotel waar we verblijven bevindt zich letterlijk OP de piste en NAAST de eerste lift! Haar aprèsski-bar ligt aan de overkant (letterlijk op crawling distance dus), ze heeft een eigen materiaal center, restaurant en een verwarmd buitenzwembad!We hebben 10 vierpersoonskamers (met aparte badkamer) gereserveerd, m.a.w. de plaatsen zijn beperkt! Twijfel niet te lang, herbekijk je skiplannen, steek de koppen eens bij elkaar en schrijf je zo snel mogelijk in!! Op 1 december verloopt immers de vroegboekkorting en wordt de trip 20 euro duurder!


Over geld gesproken…wat gaat dit je kosten?!

Het vervoer moet je zelf proberen te regelen, maar een snelle berekening leerde ons dat je voor €80 wel heen en terug moet kunnen geraken als je een auto optimaal vult en de kosten deelt. Los daarvan komt de trip op een absolute bodemprijs van amper … 639 euri! (We herhalen: verblijf, skipas, volpension, materiaal, lessen,…inbegrepen!) 

Ook al is het eigenlijk een monitrip, is het zeker toegestaan om je vriend(in)nen mee te nemen, MAAR jij en iedereen die een vaste BoardX-moni is (geweest), geniet van een monikorting van €50 als je de promocode BOARDXCREW19 gebruikt!

Kortom, wie vòòr 1 december boekt (#vroegboekkorting) en BoardX-moni is (#monikorting), betaalt slechts 569 euro voor een snowtrip met alles erop en eraan.

WHO'S IN?!

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x