x

Nieuwsarchief

BOARDX SNOWTRIPS 2019!

GOODBYE SUMMER, HELLO WINTER!Bikini’s en slippers worden ingeruild tegen berenmutsen en winterjassen. Hoe graag we ook nostalgisch dromen van die fantastische zomer, het is wat het is: WINTER IS COMING!  Maar gelukkig pakken we ook dit jaar tijdens de paasvakantie uit met een fe-no-me-naal winterprogramma. CHECK IT OUT!

Lees meer

Hall of Skate: hét skate event van Gent!

Vorig jaar organiseerde BoardX-monitrice Valentine Delacroix in het kader van haar masteropleiding Sportmanagement het skate evenement 'Hall of Skate'. Door het grote succes konden ze niet anders dan het ook dit jaar opnieuw te organiseren! Rock on, Valentine & co!

Lees meer

THE BOARDX SEPTEMBER SESSIONS

Van zodra de scholieren op 1 september terug op de schoolbanken zitten, maken onze surfcamps zich op voor de transformatie naar kampen op maat van studenten en andere volwassenen! Zowel onze gasten als onze monitoren beleefden tijdens onze septemberweken de ultieme 'fin de saison' en reken maar dat op al onze bestemmingen het einde van de zomer stevig gevierd werd!  

Lees meer

SHOOT, HASHTAG EN WIN 2018!

Dat we dagelijks de avonturen op onze surfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!? Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen! But first...volg ons op @boardxrocks!

Lees meer

Welkom in Zarautz Surf Village!

Speciaal voor twintigers heeft ons Zarautz Plus surf resort een serieuze upgrade gekregen! Na drie jaar werd het tijd om het succesverhaal voor ons 'ouder' publiek naar een ander niveau te tillen. Aan jou om te oordelen of we met 'Zarautz Surf Village' in ons opzet geslaagd zijn!

Lees meer

PARTY THEMA 2018: D.I.S.C.O. FEVER!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Piraten, motorchicks, rocksterren, Tarzans en hippies dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Lees meer

Bring a Friend and get more to spend!

We krijgen vaak de vraag of er mensen zijn die op hun eentje naar onze surfcamps komen. Uiteraard! Wekelijks ontvangen we er die alleen toekomen, maar na een week met tientallen nieuwe vrienden terug naar huis gaan. Wie alleen is, maakt immers veel sneller nieuwe contacten. Dit jaar geven we echter een extra reden om toch op voorhand al een paar vrienden bijeen te zoeken om samen mee op surftrip te (willen) gaan! Wie met een groepje van 5 (of meer) komt, scoort ongelofelijke voordelen!

Lees meer

Help a Kid, Win a Trip!

In 2005 richtte Jelle Rigole de Kovalam Surfclub op in Zuid-India. Hij koppelde er het SISP-programma aan dat volgens het ‘No school, no surf’-principe werkt. Met andere woorden, enkel wie naar school is geweest, mag gratis gebruikmaken van het surfmateriaal en surflessen! ‘Mens sana in corpore sano’ ten top dus!

Lees meer

And the Surfkoffer goes to…

Vorige week werd de felbegeerde BoardX Surfkoffer ter waarde van €2000 verloot onder iedereen die al een BoardX surfvakantie geboekt heeft. Vroegboekers zijn dus niet alleen zeker van de vroegboekkorting en een plekje op onze surfcamps, maar maakten dit jaar ook kans op een supervette prijs! Door het grote succes (lees: het aantal boekingen dat tijdens de eerste maand binnenliep), overwegen we om hier een jaarlijkse gewoonte van te maken!

Lees meer

Win de BoardX Surfkoffer t.w.v. 2000 euro!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich deze maand (en dus vòòr 1 januari 2018) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Lees meer

BOARDX SCHENKT €8000 AAN KOVALAM SURFCLUB INDIA!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren. De som van al deze extraatjes schenken we aan ecologische of sociale projecten op plaatsen die we beschouwen als onze 'speelterreinen', namelijk natuurgebieden waar je kan surfen, snowboarden,... Ook dit jaar schenken we de opbrengst tijdens de Warmste Week aan een goed doel. Dit jaar kozen we voor SISP vzw, die zich inzet voor de kansarme jongeren van Kovalam Surfclub in India! 

Lees meer

BOARDX 2018: What’s new??

BIG NEWS! Voor onze JUNIOR surfcamps heb je de keuze tussen twee topbestemmingen, namelijk Le Pin Sec en Montalivet. Door het succes van Berria YOUTH, Zarautz PLUS en Montalivet FAMILY hebben we voor deze drie bestemmingen echter een VERNIEUWD aanbod! Je leest er hieronder alles over!

Lees meer

BoardX Zarautz is looking for international surf instructors for summer 2018!

Are you a motivated surfer with a level-1 ISA certificate (or equivalent such as B.E. Surf) and interested in working in a international environment as a surf instructor? Look no further and apply below to work as an international surfcoach at BoardX Zarautz!

Lees meer

FEBRUARI LESVRIJE WEEK TRIP BOARDXHOUSE, MAROKKO 2019

Maroc ’n roll! Voor het achtste jaar op rij laten we de koude winter achter en zoeken zon en golven op in Marokko. Eindbestemming, BoardXHouse!

Lees meer

En de winnaar van de maand augustus is....

Iedere maand geven we een surfvakantie weg! Vorige maand scoorde de foto van @sterresegers de meeste stemmen waardoor zij volgend jaar helemaal gratis mee mag op één van onze BoardX surfcamps. Deze maand was het wedstrijdprincipe niet anders en uit de honderden #boardx-foto’s pikten we er weer drie uit. Ook deze keer werd het een bitse strijd tussen de genomineerden…

Lees meer

Na de BoardX Family Surftrips…op naar de sneeuw!

Ons Family Surf Resort in Montalivet bewijst reeds twee zomers dat het Family-concept een schot in de roos is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we wekelijks de vraag kregen of we ook winterreizen voor gezinnen doen. Daarom zijn we superblij om eindelijk aan te kondigen dat we tijdens de tweede week van de paasvakantie een FAMILY SNOWTRIP organiseren!

Lees meer

SHOOT, HASHTAG EN WIN!

Dat we dagelijks de avonturen op onze ssurfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!? Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen! But first...volg ons op @boardxrocks!

Lees meer

Paddle out ter nagedachtenis van Jack O'Neill

O'Neill zou graag iedereen oprecht willen bedanken voor het medeleven, de steunbetuigingen naar de familie toe, de gedeelde herinneringen, verhalen en foto's sinds het overlijden van surfpionier Jack O'Neill op vrijdag 2 juni 2017.

Lees meer

WIN DE BOARDX SS17 COLLECTIE!

Je goed voelen in je vel is voorwaarde nummer 1 om te kunnen blokken voor die verschrikkelijke examens. Daarom geven we bollebozen ook de kans om de nieuwste BoardX collectie te winnen! 

Lees meer

BOARDX SS17 COLLECTION OUT NOW!

Ook dit jaar is onze grafisch ontwerper er weer in geslaagd om een prachtige collectie BoardX-kledij uit de mouw te schudden. Op onze surfcamps krijg je alvast een T-shirt helemaal gratis! Wil je er helemaal bij horen en na je surftrip nog lang in zomerstemming blijven, dan kan ter plaatse ook nog een hip petje, tanktop of sweater verkrijgen!

Lees meer

SUMMER 2017: DJ LINE UP!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Maar een feestje zonder muziek is als een café zonder drank! Daarom nodigen we ieder jaar de beste platenspelers van het land uit om ons allen aan het dansen en sjansen te krijgen. Ook jong en opkomend talent krijgt bij ons de kans om te laten horen wat ze in hun mars hebben! 

Lees meer

Win een gratis surftrip op KING OF THE SQUIDS!

King Of The Squids is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 14 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren. Maar vooral plezier maken staat tijdens dit event centraal! 

Lees meer

Party thema 2017: WELCOME TO THE JUNGLE!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Piraten, motorchicks, rocksterren, sneeuwwitjes, brandweermannen en hippies dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Lees meer

Versuz goes Belgian Week Surf!

Onze seizoensafsluiter BELGIAN WEEK SURF in Montalivet was vorig jaar een knaller van formaat! De foto’s en de aftermovie van de spetterende eerste editie bleven niet onopgemerkt, want komende zomer stapt de befaamde discotheek Versuz mee in het verhaal!

Lees meer

BoardX joins The Bamboo Brush Society!

Roger Nefkens zag tijdens zijn reis door Indonesië een strandwandeling veranderen in een strandopkuisactie. Toen hij de volle zakken plastic aanschouwde, werd de noodzaak om een alternatief voor dit schadelijke materiaal te vinden plots heel duidelijk. Niet veel later stampte hij 'The Bamboo Brush Society' uit de grond. Tijd voor een interview! #keepourplaygroundclean (foto: @gethorizontal)

Lees meer

Bim Bam Beieren, BoardX gooit met eieren!

Pasen is de hoogdag voor hazen, klokken en dolle familiefeesten! Helaas is het zoeken naar chocolade eieren een plezier dat enkel de allerkleinsten gegund is.. Gelukkig komen wij met onze eigen versie op de proppen!

Lees meer

Moni Jappie goes VEGAN.

Nog een paar dagen en Dagen Zonder Vlees zit er weer op! Iedereen van onze groep heeft fantastisch goed zijn best gedaan om diertjes te sparen, want voorlopig staat BoardX (met bijna 11.000 m2 op de teller!) nog steeds op de eerste plaats! Hoera!

Lees meer

Seppe Smits doet het zonder vlees.

Drie weken geleden ging Dagen Zonder Vlees van start en overtuigd vegetariër Kaat schreef prompt BoardX in. Dat we enorm begaan zijn met het milieu is al langer bekend. Dagen Zonder Vlees is dan ook ook het uitgelezen moment om dit extra in de verf te zetten! Onze groep telt momenteel amper 40 leden, maar prijkt halverwege de campagne wel mooi op de eerste plaats met meer dan 4000 m2 bespaard op onze ecologische voetafdruk! Hoera!

Lees meer

BoardX ecoriders drinken voortaan uit MIZU-bottles

Na ons online kantoor, de BoardX Earth Tax, de bio-afbreekbare TerraWax… hebben we sinds 2 jaar een item dat ons mee helpt om een mooiere wereld voor elke boardrider te creëren, namelijk de MIZU bottle! Deze duurzame waterfles zal je dagelijks hervullen om mee naar het strand te nemen. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar een vuilnisbak en het flesje ziet er nog leuk uit ook!

Lees meer

Clean your beach & win a BoardX x Mizu water bottle!

Er is geen betere manier om de lente te verwelkomen dan een dagje door te brengen aan zee. Op de eerste zondag van de lente kan je de uitstap nog leuker maken door je eco-hart te laten spreken en mee met ons het strand op te ruimen! BoardX’ers die zich die dag inzetten verdienen een kleine extra! Lees vooral verder!

Lees meer

BoardX doet mee met Dagen Zonder Vlees!

Vandaag 1 maart start Dagen Zonder Vlees, het uitgelezen moment om even stil te staan bij de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu. Ga samen met BoardX de uitdaging aan en maak mee het verschil!

Lees meer

De BoardX After Work Week: iets voor jou en je collega’s?

De dag van vandaag willen werkgevers en managers tot betere resultaten komen met hun medewerkers door de klassieke verticale hiërarchie uit te vlakken. De nauwe betrokkenheid van werknemers bij besluitvormingsprocessen vergroot niet alleen de teamspirit, maar ook de productiviteit binnen een bedrijf. Wanneer er sprake is van een gemoedelijke werksfeer waar iedereen op dezelfde hoogte staat, is de stap miniem om samen deel te nemen aan informele activiteiten buiten de kantooruren.

Lees meer

BoardX haalt meer dan 11.000 euro op voor Greenpeace België!

Afgelopen zondag stonden we in het kader van de Warmste Week met het Rigletpark op de Bondgenotenlaan in Leuven. Ons enthousiast BoardX monitorenteam bezorgde de hele namiddag bijna 100 kinderen hun allereerste snowboardervaring! Trotse ouders stonden hen langs het parcours te bewonderen en genoten achteraf van een drankje en een babbel aan onze gezellige winterbar. Kortom, een meer dan geslaagde namiddag!

Lees meer

Wat is de BOARDX Earth Tax?

Op 19 november 2002 verging de olietanker Prestige voor de kust van Galicië. Hierbij kwam minstens 11.000 ton ruwe olie in de Atlantische Oceaan terecht. Zelfs tot aan de zomer van 2003 bleef er olie op de stranden van Zarautz aanspoelen.

Lees meer

15 years BoardX Festival: Foto's en Aftermovie!

Op zaterdag 26 november vierden we onze 15de verjaardag. We organiseerden een heus festival met foodtrucks, live muziek, stock- & samplesales, een tweedehandsmarkt en om af te sluiten -hoe kan het ook anders- een vette afterparty!

Lees meer

Ook BoardX steunt De Warmste Week!

De Warmste Week laat niemand onbetuigd, ook BoardX niet! Op zondag 11 december staan we met het Riglet Park van onze partner Burton op de Bondgenotenlaan in Leuven. Laat je kinderen eens proeven van een board en steun in één klap Greenpeace Belgium!

Lees meer

15 YEARS BOARDX FESTIVAL

BoardX viert feest en jij viert mee! Het idee ontstond tijdens het regenachtige najaar van 2001: “Wat als wij nu eens de beste surfcamps van de wereld zouden organiseren?” Koppen werden bijeen gestoken, plannen uitgedokterd en prospecties ingepland. De zomer die volgde was de droom werkelijkheid en genoten we van de zon, strand en golven van Zarautz!

Lees meer

Glij van de #boardxslipnslide en win een gratis surftrip!

Dé blikvanger op Pine Beach Paradise is zonder twijfel de Slip’n’Slide! Een reusachtige opblaasbare glijbaan die eindigt in een groot waterbassin. Dolle pret verzekerd voor jong en oud! We lanceren bij deze dan ook een wedstrijd waarbij je een gratis BoardX-reis kan winnen.

Lees meer

BoardX surfcoach Rik opent Magic Board Center in Portugal!

Schrijf je in als monitor en er wacht je een prachtige toekomst! Sommige monitoren maken het na hun BoardX-carrière aan de andere kant van de wereld of starten een eigen bedrijf. Anderen bereiken het summum, namelijk een vaste betrekking op het BoardX hoofdkantoor. Onlangs kregen we een berichtje uit Portugal van een ondernemende ex-monitor. Zijn naam is Rik Dejonghe en de rest vertelt hij jullie zelf in dit interview!

Lees meer

Party thema 2016: HIPPIES and ROCK STARS!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Cowboys, cheerleaders, Paris Hiltons, Hell's Angels en Mickey Mouses dansten in het verleden al de benen van het lijf op onze dansvloer. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk!

Lees meer

Join the BOARDX-family!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de studentenjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX! Wij bezorgen je een onvergetelijke werkervaring in een fantastisch team op één van onze zonovergoten bestemmingen. Kunnen surfen is geen vereiste, kunnen wérken daarentegen, is een must!

Lees meer

DJ's & Workshops Summer 2016!

Ieder jaar nodigen we Belgisch toptalent uit om op de BoardX-camps onze gasten mee te entertainen. Tijdens de workshops leer je overdag de danspasjes aan die je 's avonds ten toon kan spreiden tijdens de set van de guestdeejays! Hieronder vind je een overzicht van wie waar en wanneer aanwezig zal zijn!

Lees meer

WELCOME TO THE BOARDX STUDENT WEEKS!

De maand september* is voor vele studenten dé vakantiemaand bij uitstek. Het zijn de laatste weken om het er nog eens goed van te pakken alvorens het nieuwe academiejaar van start gaat. En bovendien werpen er velen eindelijk dat loodzware juk van de herexamens af! Geen beter plan om dan België even te ontvluchten en in te ruilen voor een heerlijke zon-, zee-, strand- en surfvakantie met BoardX! Zarautz PLUS is niet alleen in september open, maar is ook tijdens de maanden juli en augustus exclusief bestemd voor 19-plussers!

Lees meer

10 redenen waarom jij fit en afgetraind uit een surfcamp terugkeert!

Er is helemaal niets mis met er goed uit te willen zien, al was het maar voor je zoveelste selfie. Maar de belangrijste reden om sportend door het leven te gaan is dat je je ook vanbinnen veel beter zal voelen! Wij geven alvast 10 redenen om je zo snel mogelijk in te schrijven voor een weekje op de BoardX surfcamps!

Lees meer

Deze zomer bij BoardX: Surf & Yoga!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Kelly Slater kan niet zonder zijn dagelijkse zonnegroet en onze vrienden van Board’n Breakfast bieden de combinatie al zes jaar aan! Hoog tijd dus om yoga ook op de BoardX surfcamps toe te voegen aan het weekprogramma!

Lees meer

Vacature: BoardX Surfcamp Prospector (M/V)

Door de grote vraag naar surftrips, hebben we de laatste jaren ons aanbod enorm moeten uitbreiden. Zarautz PLUS in 2015 en het Montalivet Family Resort, Montalivet Zuid, Montalivet Noord en Montalivet Surf&Wake in 2016 zijn de meest recente voorbeelden. De werken op ons nieuwe actiesportdomein Pine Beach Paradise verlopen goed volgens schema, maar de toevloed aan de vele Belgische surfers die er jaar na jaar bijkomen, dwingt ons om te anticiperen en dus tot een nòg snellere groei van het BoardX reisaanbod! Sommigen lijken bovendien ook eens te willen proeven van nieuwe surfspots o...

Lees meer

Battle of the Beach: De Slag der Jeugdhuizen!

BoardX en V-Formation slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit om op een zuiderse locatie dé strijd aan te gaan met andere jeugdhuizen. Overwin de uitdagende opdrachten met je ganse team onder de Franse zon en misschien kroon jij wel jouw jeugdhuis tot KING OF THE BEACH en nemen jullie onze superprijzenpot ter waarde van €3000 mee naar huis!

Lees meer

Hit the road to EUROJUNIOR!

Eurojunior vindt dit jaar plaats in Marokko van 3 tot 11 december...en jij kan erbij zijn! Tenminste als 18 jaar bent of jonger, een take-off en bottom turn kan uitvoeren op een ongebroken golf én geselecteerd wordt tijdens één van de open stages. Lees verder!

Lees meer

FA.TAOM meets BOARDX!

Functional Athlete: The Art of Motion, of kortweg FA.TAOM, komt deze zomer naar het Montalivet Family Resort!

Lees meer

Voor slechts €99* een week langer in de zon?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was! Wij proberen hier al aan tegemoet te komen door de prijs voor een extra weekprijs zo scherp mogelijk te houden (zie onder). Maar voor de allerlaatste week van de zomervakantie pakken we uit met een echte stuntprijs! * Extra week-prijs voor Youth camps (Berria & Zarautz): €99 Voor de ALL-IN Junior camps (Le Pin Sec, Montalivet Noord en Montalivet Zuid) is de extra week-prijs €189

Lees meer

"Is het kouder in Montalivet Noord dan in Montalivet Zuid?" en 9 andere weetjes!

Spannend! Je gaat voor de eerste keer mee op een BoardX-trip. Maar voor je je inschrijft, heb je toch heel wat vragen waar je graag een antwoord op hebt. Dat vinden wij niet meer dan normaal en met de FAQ pagina hopen we je al goed op weg te kunnen helpen. Hieronder vind je alvast een greep uit de meest voorkomende vaakgestelde vragen!

Lees meer

Dé skireis van het jaar... BMW Mountains Experience!

Zoals reeds eerder vermeld zijn BoardX en BMW 'best buddies' geworden! Dit kon je al zien aan een van de voorbijrijdende BMW X1 xDrive met BoardX bestickering. Maar de vriendschap gaat nog verder dan dat...

Lees meer

International Surf Coach Cursus in het BoardXHouse (Marokko)

De ultieme vakantiejob bestaat! Heb je de surfmicrobe te pakken, heb je zin in een niet alledaagse surftrip en wil je die enkele weken surfcamp verlengen naar enkele maanden, dan hebben we goed nieuws. Ook dit najaar organiseert BoardX naar jaarlijkse gewoonte een opleiding in Marokko voor het behalen van de ISA Level 1 Surf Coach en SLSGB Award.

Lees meer

Win dankzij BoardX en Burton vette ANON goggles!

Vorige maand gaven we Burton handschoenen en Anon goggles weg aan de hand van een simpele wedstrijdvraag. Robin en Iris wisten dat Loranne Smans de nieuwste Burton teamrider is geworden en gaan dan ook aan de haal met deze vette prijzen! Ook deze maand deelt Sinterklaas weer cadeautjes uit. Lees hieronder hoe je er kans op maakt!

Lees meer

BOARDX stelt voor: De nieuwe BMW X1

BoardX en BMW X1 xDrive zijn beide dynamische merken die kwaliteit én de zin voor avontuur hoog in het vaandel dragen. Het hoge X-gehalte zit al in de namen zelf! Een samenwerking tussen beiden drong zich op en we voegden de daad bij het woord!  

Lees meer

O’Neill Face2Face 2015 at BoardXHouse Morocco!

Lees meer

PINE BEACH PARADISE: Your Action Sports Resort!

In Montalivet, een kuststadje vlakbij Bordeaux en op een boogscheut van Le Pin Sec, hebben we de hand kunnen leggen op een onwaarschijnlijk uitgestrekt terrein. Het spreekt voor zich dat we na 15 jaar BoardX op deze locatie eindelijk onze droom zullen waarmaken: een actiesportdomein waar jong en oud, beginner en gevorderde zich volledig kan uitleven.

Lees meer

Een nieuw jaar, een nieuw gezicht!

Sinds 1 december hebben we een nieuwe vaste waarde in ons team. Als verpersoonlijking van de ‘BoardX Dream’ stellen we hem graag aan je voor!

Lees meer

BREAKING: BoardX-bus in panne!

Vannacht is één van onze bussen die vanuit België op weg was naar het Youth surfcamp in Berria in panne gevallen op de ring van Parijs.

Lees meer

BOARDX MONI SNOWTRIP SERRE CHEVALIER! (7-13 april 2019)

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een hele bende BoardX-monitoren op snowtrip te vertrekken? Eens écht op vakantie gaan, zonder je om gasten te moeten bekommeren, af te wassen en wanneer je wil in/uit je bed kruipen? Een week volledig losgehen (zowel op als naast de piste), lachen/gieren/brullen, feesten als de beesten en dikke poeiervelden opzoeken?

Lees meer

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x